Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal men grön, som en bok.

Vårens bokar ger mig lyckotårar.

"Vackert så det gör ont?"

- Sånt är för dårar!


Vackert,

men vackert, så vinterns

klump av is bröstet smälter bort

av tårarnas hetta.







Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-08 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP