Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emoij

Gul, rund, glad figur
Blinkar med ena ögat
Skickat av vännen




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-09 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då blir man glad...men vi får aldrig sluta PRATA med varandra!!
2018-05-09

  Öknens Ros VIP
En liten flirt.
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén