Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking (författarens favoritpenna)


LUSTEN ATT SKRIVA ÄR LUSTEN ATT DÖDA

Skriv för att döda.

Piska skiten ur läsarna.

Tortera dom med djävulska
sanningar.

Avrätta dom med bokstavs-
troende ordalydelser.

Rista in dom i hjärnbarken.

Snitta ditt varumärke i deras
pannor.

Skriv så det framkallar allas
fasa och avsky.

Behandla alla lika.

Skona ingen och låt ingen enda
slippa undan.

Skriv som en massmördande
seriemördare.

Lusten i att skriva är lusten
att döda.

Och ju mer du skriver,
ökar lusten att döda.

Deckarförfattare är seriemördare.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-05-29 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Life is death and death is birth" - El-P. Så att döda är att utvecklas. Som förr i ti'na: överleva. Leva över. Människopyramiden. Opinionators.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP