Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det dröjde länge efter det här innan han dog.


Vitsippa och livslust

En enda vitsippa borde räcka.

Ja, en enda vitsippa är nog
för att minnas hur det är
om våren
tänkte jag och tog
med en blomma till den gamle
som såg på mig och sa - nu kan jag dö -
men inte i dag -
först vill jag gå till min vitsippsskog.











Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-10 23:27



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ja, sista raden skall bort
2018-05-16

  Öknens Ros VIP
Fin liten historia om en vacker blomma.
2018-05-11

  Viksten
En vacker dikt
Minnets kraft
2018-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Det är sannerligen något visst med vitsippan.
Som om barndomen dröjt sig kvar i den.
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP