Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en blomma



vilar jag på din arm i dina tankar
stryker med handen över ditt ansikte
och världen förändras käraste
Ack du är det underbaraste
det är du som är den starkaste

jag färgar din himmel brombärsröd
med mitt hjärteblod




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP