Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del skulle säga att 'saker och ting' är så självklara att de inte behöver påpekas. Det är fel, ibland. Exempelvis förleddes jag att tro min bergsprängare var trasig, för att jag inte fick den att fungera. En god vän bad mig då trycka in knappen.


Några självklarheter (III)




.
Humor är roligt. Om du inte skrattar åt humor, är det inte din slags humor och du bör då gå igenom alla sorters humor för att se vad du anser är roligt. Något som brukar kunna få andra att skratta är om du gör bort dig. Det får inte alltid dig att skratta, istället kan det reta gallfeber på dig. Men det är ofta ett säkert kort, att annan skrattar åt dig om du råkar ut för en penibel situation oavsiktligt.

..
Efter torsdag kommer fredag, vanligen. Undantag, för om torsdagen är någon sorts helgdag, kan det då vara söndag. Åtminstone vad det gäller öppettider, busstider, tågtider och 'dåliga' tider.

...
Om det är skyltat med 'Kör inte bilen för nära kajkanten'. Och om du ändå parkerat i en sådan mer riskfylld åt vattnet till lutande backe, lägg i handbromsen. I annat fall lämna inte nycklarna i bilen, om du har för avsikt att kunna köra den igen. Det går bra att trycka in en ruta, helst med viss fart och kraft, om du ändå låst dig ute i en sådan situation. Extra bra om bilen inte är din egen. Exempel på oegen bil eller annat fordon kan vara om det rör sig om stöldgods, i den storleken som ett fordon gärna utgör. Observera, cyklar kan ha handbromsen placerad i något högre höjd än den så populära fotbromsen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP