Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Den förlorade barnomsorgen"


DET CIVILISERADE SAMHÄLLET HÄMMAR BARNS NATURLIGA UTVECKLING

Tillåt barn kramas och pussas,
ju tidigare,
dess bättre för deras utveckling.

Problemet är mödrars svartsjuka
och sexualiserade syn på barn.

Förbjuder man barns känslor,
får det naturligtvis destruktiva
konsekvenser.

Förbjud naturen !
Förbjud instinkterna och straffa
barnen om de börjar pussa
och krama varandra.

En tolvåring som är kåt som sjutton,
måste ju va störd eller sjuk på nåt vis,
och förordar psykiatrisk undersökning.

Låt dom hellre slå och mobba
varandra,
lära sig den verklighet,
som råder,
i det känslokalla klimat,
samhället är styrt av,
och beväpna dom med revolvrar.

Stämpla dom för livet med diagnoser
och förgifta dom med psykiatriska
droger.

Allt naturligt,är sjukt och onormalt.
Kärlek är en psykotisk störning.

Bevare barnen ifrån de vuxnas sexual-
fixering.

Samhället får de monster det förtjänar.

*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2018-05-12 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP