Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Letar i skafferiet efter torrfoder att mata den nya tidens hästar med. Bilden är från en gatans vy in mot en park, i den bemärkta orten Vadstena, vid sjön Vättern.


Dagens ruelse 20120612





Om Petra har att välja
mellan friheten och fängelset
brukar hon välja det en(d)a.

Vad valet än visar sig bli,
ett slagfält det är.
Ett som slagfält det är.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-12 12:01



Bookmark and Share


  ULJO
Livet är ju ett slagfält. För många i frihet.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP