Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättsamt försommarrim

Nu sprider slånets vita skyar

skönhet över stad och byar

 

Sommarn ivrigt jagar våren

Fjär'lar jäktar runt i snåren

 

Pollen yr från gräs och hagar

Allergikerna nyser, klagar

 

Men klädd i fina sommarkjolen

blomsterängen ler mot solen




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 13:47



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag är så dålig på botanik att jag blev tvungen att bildgoogla slån... första sekunden trodde jag att bilden föreställde slån, men tänkte att det stämmer ju inte med 'vita skyar'.

Annars: kul vers med bra rim!
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP