Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen tyngd

Spikar på en tom väg
Lite varstans
Motiven är livet du skapar




Fri vers av Feminaz
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-12 19:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm är det där vi alla befinner oss
mitt i livet alltså?
kommunikation :)
2018-05-15

  Nanna X
Att hitta sin egen tyngd och lita på den är viktiga grejer. Fin dikt med tung rubrik ; )
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz