Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obekväm

Du är ny
Skriver nytt
Som osynlig text
fastän du hamrar på stenblock.
Som ett nytt språk,
du bara kan vissa bokstäver till
Okodad fastän vis av erfarenhet
blåser din kunskap bort
Som stoft
Handfallen och ny
utan de nyfiknas sällskap.




Prosa av Feminaz
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-12 19:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
allt som är nytt blir gammalt utan sleven i grytan? vi behöver röra om jämt :)
2018-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Tänkvärd text som passar i många olika sammanhang!
2018-05-13

  Peter Olausson VIP
Spännande i sin mystifikation!
2018-05-12

    Sefarge VIP
Det är där
Skapelsen infinner sig!
;}

2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz