Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

Hur hänger allt ihop
för visst gör det det

Solen skinner på oss
inte av en slump

Om du tror på Gud
för guds skull tro inte att gud har en tanke, ett ord

Tankar och ord är I sammanhanget mikroskopiskt små




Fri vers av Oak VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-12 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP