Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prolog


Werewolf

Ljuset flämtar till
Var det en spegling av min själ
Nåväl det brinner alltjämt
Denna natt är lång
Denna natt är mörk
Sinnet likaså
Någonting river i mig
Vad är det jag fruktar
Jag kunde svurit på att det aldrig bet mig
Lågan fladdrar själen slocknar
Nu vet jag att jag hade fel
Fullmånen stiger
Natten blir blek
Gud hjälpe mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av hassejohan
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hassejohan