Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20170705


ÄNGLAR



strör rosor och kunskaper
så vi ser vägen varje dag
skärva efter skärva fogas samman
mönster träder
bland dimmorna fram
trosvisst vaggar skeppet långsamt
över rymdens hav
blåser sakta
på seglen för inte
gå i kvav

Fågel blå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-14 20:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-07-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP