Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tackar på förhand här och ej i mail att Du läst, blir glad och tacksam för värmande applåder, gensvarande i kommentarer och hedrande bokmärkning. Hjärta och allt gott till Dig. LoveShine


TANKENS STAND-IN

TANKENS STAND-IN
.
Tiden har gått ut
In kom Du - Eternell
.
Träd växa upplivade
Intarsian handens verk
Ädelträ
.
Kommer och går
Vänder med insikterna

Och I gen:
Säsongerna är ett tidsfördriv
MEN
återkommande
fasar gäckande
Sturskt på fallande
.
Jordebo, två ben
Molarer till låns
Jetlag i varat
fartblind av att solen snurrar
fortare än existensen
.
Kvasarna ler i smyg
brofästena mellan stjärnor
galaxerna behöver ej mätas
eller tävla
Mjuka vatten i kosmos
.
om det så regnar här
,
par a ply - lös förödmjukelse
om Vi inte förstår gåvan
av Hydro
.
Ljudets hastighet - är ordens allierade
Ljuset - Vishetens
Vattnet - Möjligheten att skapa
.
Början och slut
på det som förnimms som
Evighet
.
Metamorfos stadierna över
Stillheten verket under
.
Med veten är här - NU
genom sinnen
och bort OM
.

© DominiQue
.
Renverkets År 2018-05-15 eft.Kr
ord, själsselfie och ... reflektion
DominiQue NVC Costa





Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 08:18



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack för en skön mystisk kommentar käre AEQvist och att Du läste och kände in ...

Varm hälsning DominiQue
2018-05-18

    ej medlem längre
Vägen in i texten är insikten om att var människa har sin egen encyklopedi. Välsignelsen är att få träda in under orden och känna kraften, viljan, kärleken, utandningen ... Och mer
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen