Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag parkerar min kärlek till dig utanför ditt ego.

Len som svart sammet. Din röst förtrollar mig. Som solmogna persikor. Ditt varma skratt får mig att smälta. Som kyss med smak av Pina Colada. Din passion för livet.Du uppvaktar mig och jag känner mig kvinnlig. Som sensommarkvällen som aldrig tar farväl. Ditt vemod lockar fram gudinnan inom mig. Som att smekas av snöflingor. Din kallsinnighet gör mig osäker. Men din kärlek till dig själv räcker inte över till mig. I dina händer vilar mitt krossade hjärta. Men du, du bara ler. Ler mot din egna spegelbild och jag inser att den jag trodde var min stora kärlek simmar i kloakens eget paradis av avskum. Utmanande möter jag min egna djuriska blick i spegeln och jag lovar att aldrig överge mig själv igen.Så länge stjärnorna glittra i regnbågens färger och vattenfallet inte sköljer bort leopardens fläckar och zebrornas ränder. Jag sträcker fram min hand och klappar panterns glänsande päls. Len som svart sammet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP