Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


Koltrasten kan, där ligger jag i lä.


Jag vill fånga det fina,
ringa in våren med orden mina.

Det går sådär.

Koltrasten sjunger upp sig därute.
Han kan han.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-16 08:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Koltrasten är min absoluta favoritfågel.
Tidigt morgonkaffe till hans vackra sång är en underbar start på dagen.
2018-05-16

  Solstrale VIP
Koltrasten en vacker symbol - Blackbirds has spoken... Den kommer både med sorg och glädje den lilla kraken...
2018-05-16

  Feminaz
Koltrastens läte är underbart! En lisa för själen!
2018-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Gud skapade honom sådan.
2018-05-16

  Öknens Ros VIP
Koltrastens sång i ljumma sommarkvällen som en kvällskonsert.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP