Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maning 1 (På ljudspelare)



Prydnad

Hör mitt råd och lyd,
är du torr i halsen
så går ju brännvinsvalsen
i nord och i syd.
Ta genast fram
ditt gamla durspel,
aldrig fel
spela med på kam.
Din första liter
sliter
veck all dåligt,
höj din flaska
och klunka tåligt.
traska lite sned
och sjung då med
i melodin
så fin!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-28 11:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
fyllig fyndig fyllevisa for fram
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP