Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Micke Rosqvist


ULTRAHUSET

nej, vi kom aldrig ner

till ultrahuset

men vi var ändå förda

bakom ljuset

vi var bedårade av

pulsen ,ruset

men vi kom aldrig ner

till ultrahuset

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2018

Bildresultat för bizex-b

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2018-05-17 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP