Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN TIDSLÖSA VÄRLDEN

Det finns en värld,
där det inte existerar några klockor
och matematiska tecken.

Där finns inga datum och årsbeteckningar.
Begrepp som gammal och ung finns inte
eftersom allt levande är åldersbefriat.
En värld utan tid är en värld i balans.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2018-05-17 10:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kan du nåt om krokodiler,schakaler,möss,ormar,spindlar,araber,judar,eskimåer,samer,indianer.......?
2018-05-17

    Sefarge VIP
Jaa!
En katt döljer
sin ålderdom
Spinner sig
själv till döds
Och bara somnar
In. Så är det väl
inget mer med det?
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP