Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET JIMMIE ÅKESSON SA FÖR 10 ÅR SÄGER HANS MOTSTÅNDARE IDAG

Ibland nödgas en politiker krossa
en fördom,en vanföreställning och en ställföreträdande
allmän uppfattning,som kyrka,medier,
stat och skola inpräntat i det allmänna
medvetandet,hårt och skoningslöst,
för att öppna ögonen på sakernas
tillstånd,av hur landet mår,
för det är väl en politikers främsta
uppgift värna om sitt folk och
sitt lands välmående.
*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-05-17 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP