Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM OM I ENSAMHETEN

som om inget smakar längre

som om stressen kopplat grepp

som om ångesten förvärras

på en karg och enslig stäpp

där det alltid saknas rosor

och där inget träd slår rot

det är det som gör att offret

stämplas som en idiot

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2018-05-17 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP