Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIFFUSA TANKAR I EN DIFFUS VÄRLD

Vad som sägs utan att verifiera
med källhänvisning,
däri man i sin tur granskar källan,
för att undersöka om det föreligga
någon substans av det sagda,
har ingen verkningsbar tilltro
i realiteten.

Leda så det sagda till ett brott,
krävs en polisiär utredning,
däri källorna bör anges,
för att kunna utreda brottets
anledning,
varvid själva källorna kan
utgöra brottets förekomst,
vilket är substanslöst.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2018-05-18 23:49



Bookmark and Share


  Nutiden
Ovanligt, nästan obekvämt, vad gäller språket. Som en föreläsning om källkritik på högstadiet, fast hållen av en professor i retorik. Mycket skumt. Gillar det.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP