Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild 20200417


Potatisodlare och livsnjutare

Jag petade ner några potatisar i jorden,
nu sitter jag här och väntar och väntar på att de
ska sticka upp.









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-18 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP