Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktivt kaos

Vågor av destruktivt beteende
Lögner som sköljt över
Ständigt en tickande bomb

Demoner dansar i ring
Rusets dimma
Oändligt mörka timmar

Pistol mot tinningen
Barndomen passerar i revy
Svaga minnen av ljus

Allt som tog än till botten
Ett bubblande brus
Hjulen snurrat i en rasande fart

Ärren försvinner inte
Allt på näthinnan
Allt som en gång var




Fri vers av Lidde
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 17:32



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Skrivet i svårmod!
Sörjande stund..dramatiskt!

Bra här!
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde