Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revan begränsar utsikten...bagatell

 

 

Vi väljer hur vi

ska leva historien kan

vi inte rå på

ser ut genom gluggen i

plasten likt fjärilen som

 

nyss lämnat puppan

syns vårens alla blommor

kärleksfullt öppna

sig rodna förläget i

all sin nakna prakt döljer

 

sig ensamheten

likt en blyg viol hukar

för vinden stormar

insikten fram kärleken

är inte allom given

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-18 19:13



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Vackra ord, som vågor.. rullar in mot stranden drar sig tillbaka ..
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP