Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genesis No 8888888 *ler* ... Jag tackar på förhand här och ej i mail att Du läst, blir glad och tacksam för värmande applåder, gensvarande i kommentarer och hedrande bokmärkning. Hjärta och allt gott till Dig. LoveShine


UR - Det stora tysta mörkret

UR ~ Det stora tysta mörkret

Ett surr som humlans

En tunn svag liten vindil

Ett skutt ljus blixtrar till
från ingenstans

Allt precis i ett

Sår livet

Ljudar rörelsen ljus
Ljuset dansar så fort
Så i skuggorna föds solarna

Ljuset dansar så fort
Så i rörelsen föds musiken
En sfärernas symfoni

Ljuset dansar så fort
Så toner bildar gestalt
I regnbågar som kysser som cirklar
Virvlar fort, fort, i god ton
Vingar av ljus frihet i rymder
Alldeles TYST!!!
genom perforerad esoterisk
Sagas ring, fortfarande ingenting … och ... Venus föds skimrande i rosa sidenlystrig pastell skimrande pärlemor … och …

Mars reser sig röd i höviskt fanfar, med lans och sköld, för blod och värn

Ur intet

Ur intet - Vi var ingenting, viskar Venus
- Vi är Allt, svarar Mars

Ur intet

I Alltet

Mars i vulkanisk glöds frenesi
Venus i mjuk, gracefully harmoni
Kärlek i motsatsernas yttersta periferi

Vågor dansar mellan två i rymd
Åtrå rullas upp gyllene glöds spiraler i kokande röda blod som vill Liv, hav som vill dränka, vågors brus som kastar vindar, och pelare av ljus som vill klyva materien till skrin av eufori.

Livet, är givet, och sant som det är skrivet: Det föds i lust, och kanske om
100 år kommer en någon och säger: -

JAG ÄR!

Tack vare, allt det där…
… ur … Det stora tysta mörkret …

(bara en av alla skapelseberättelser)
© DominiQue NVC Costa

#Genesis #Lustversion #Erotik #Det
#manifesten #ljud #ljus #polariterna #mars #venus #dikt #målning #tavla #wordsoftoday #vedicartbyDominiQue #vedicart #erotic #lyrics #poetry #drama #DominiQueNVCCosta #fairytale #written #art #mypainting #lust #iam

 




Prosa (Fabel/Saga) av DominiQueen
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-18 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i sin dimensionella och mångfacetterade känsla!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen