Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN SOM LYFTER MIG

tack för att Du lyfter mig

när jag i dalen är

tack för att Du tröstar mig

i möda och besvär

framåt mot befrielsen

som jag ser fram emot

vad gör det om andra

kallar mig för idiot?

 

en dag ska jag lämna

denna sjukdomsmärkta kropp

jag ska lyftas slutgiltigt

det är min tro, mitt hopp

en evakuering kommer

snart att äga rum

av det folk som frigjorts

av Ditt evangelium

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=MygNlZ2EsC8

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-05-19 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja...snart lyfter tusende vingar
mot ett bättre och skönare land.
2018-05-19

  Landsfiskalen
En
slut

och
uppgiven

kropp
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP