Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragment


Havsvind

kroppen är less, ack!

och alla böcker har jag läst

Fly! undkomma, känna sig mätt

av fåglarnas berusning 

mellan himlen och vatten

och inget, inte ens bilder

 av gamla trädgårdar i mitt öga   

kan stoppa detta hjärta

som andas havet

Stéphane Mallarmé
Översättning AL  efter  R. Matuszewski



Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2018-05-20 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP