Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-09-08 kl 04:20


Skärvor



Aldrig har mitt äppelträd
burit så många blommor som i år
dagen efter stormen låg många
som skärvor på marken
de blommor som var kvar
gav många äpplen
i sommarens skörd
i brittsommartid
faller sommaren
som bruna löv från skyn
Snart nalkas tiden då vinden
går genom vindens rike
tiden då vinden leker tafatt
i vindens rike
tiden då mörkret sig sänker
tiden då vi måste tända ljus
i våra hjärtan

*
kommentar skärvor
Nils-Robert En dikt som väcker tankar -vackert skrivet
2016-09-06






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-20 15:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är en ljuvlig tid när fruktträden blommar...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP