Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös



Lakanet klöser till sömnlöshet.
Det som du håller viktigt visar sig
och du börjar om från noll




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP