Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tar inte slut.


En strid mellan viljor

en ny dag
en ny strid
en kamp för att inte falla i
nattens bottenlösa mörka grotta

en stark vilja
en viss envishet
rädslan för att någon ska upptäcka
den svarta sanningen som dolts väl

en mörk tid
en starkare trötthet
önskan om att få tillbaka de
möjligheter som har förlorats




Fri vers av Elin E
Läst 252 gånger
Publicerad 2003-11-12 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E