Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan glädje smitta


när jag såg gryningens ansikte
vakna i ljusets dagg
kände jag din närvaro

minnet från i går

din fågelvinge skör nuddade min kind
du lever

somnade med ett leende
hörde dig sjunga i mitt hjärta
du har planterat ett frö

ett virus som inte kan dö






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-21 08:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Glädjen smittar sannerligen och sprider sig härligt ..kram
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP