Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


källarsvalka




nyligen steg temperaturen till modiga 13 plus
alla vinterjackor blir ett minus
i dag kanske bleka armar och ben
gräddar fräknar i solens ljumma sken
inga paraplyer behöver plockas fram
de under vintern bara samlat på damm
sura molngubbar har ledigt under molnskärmstak
kurar inte över ett endaste villatak

sommartemperatur slog om till vår
stundens aprilskämt

men blir 22 plus under dan :)




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-21 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP