Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har lånat några rader från 'Idealism och realism' av Gustaf Fröding


Politisk tanke

Strunt är strunt
och snus är snus
om än i gyllne dosor
så lärde vi oss förr

när vargarna klär om i skinn
av snövitaste får
och lovar runt
en massa strunt
då är det ganska sunt
att minnas versen från igår

för det finns hopp
vi måste tro
på fred och ro
ty rosorna i sprucket krus
är ändå alltid rosor








Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin positiv andemening
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP