Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

En dag i taget
Kan klara detta
Ångesten blir starkare
Allt som kryper över mig
Slanten är singlad
Djävulens drag

Kämpar mot klockan
Darrande kropp
Tunga steg
Ett fönster ut mot gatan
Långt ner till marken
Svetten haglar

Ett inrutat mönster
Bara en dag till
Vill detta
Kan detta
Ska bli fri från allt
Gråter utan att förstå

Längtan efter något större
Vad finns bakom all dimma
Är rädd för mig själv
Bara en dag till
Du kan klara detta
En dag i taget




Fri vers av Lidde
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt! Hög igenkänningsfaktor!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde