Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är

 

att vakna tillsammans

i mötet med den blåögda gryningen

utbytet av leenden som värnar dagen

ger ett tillsammans

på klockslagens väntstationer och måltider

upplysta av nuets röda glädje




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-21 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP