Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ARRESTANT

förr var ledan något

i en sång av ulf lundell

men nu slår den klorna i mig

denna sköna kväll

idealisk väderlek

och ledighet och så

trots all frodig grönska

ter sig vardagen dock grå

allt känns som en husarrest

fast jag är fågelfri

och blott en besökare

i denna industri

har ni ett miljöombyte

ni kan låna ut?

gärna på momangen

innan sommaren tar slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON22/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2018-05-22 19:00



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Så kan det kännas. Hoppas att det är övergående. Bra diktat och med flyt som vanligt.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP