Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Döden

Döden kom inatt
spelade mig ett spratt, såg
den i vitögat




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-08 06:02



Bookmark and Share


    Idun 1
Du såg den i vitögat med dina blå...
2006-06-08

  Per Rydberg
Stark bild! Fint uttryckt!
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP