Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om nu livet skulle 'sakna betydelse', då är det ju bara att 'leka fritt', få känslor är ju sådan, ger envar större frihet att 'vara med till slutet'... Inspirerad av litet av varje, och nu senast poeten algotezza


Några liter av friheten




Har kommit fram till samma sak,
bara att om nu livet
'blir vad en gör det till'

eller i vart fall försöker,
då kan en väl få vara nyfiken nog
att vara kvar till det bittra slutet

och se vad som händer...
nyfikenhet besegrar det mesta av händelser,
frestelser, utgör en frestelse i sig...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-23 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP