Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka är så mycket



lycka är att känna sig älskad
lycka är att älska dig som du är
att glädjas åt stunden
och dagen
När vi möter lyckan
ser vi den inte alltid
där den står och lyser
med sina öppna händer
sådan är lyckan
den är anspråkslös
vi möter den i barnets blick
vi ser den bland hästar
betande i hagen i en skogsglänta

vi hör den i fågelsången
utanför vårt fönster




tänk det finns tillfällen då jag blir ledsen på nätet
en vän försvann plötsligt. skrev så vidunderligt fint
förlåt jag inte läste på några gånger, men gjorde
i dag.

hoppas du läser och förstår jag läser dig gärna.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-23 19:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm har glömt vem det var.
2022-08-23

  ResenärGenomLivet VIP
Lyckokänslan finns i så mycket...det är skönt...fint skrivet...
2018-05-26

  morgonstjärna VIP
kan vi med logiken förstå det som levs med hjärtat?
2018-05-24

    ej medlem längre
Ja, lyckan den är för enkel för att man ska förstå den
Men du har lyckats bra ;)
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP