Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rannsakningsbagatell

 

 

Från första början

till det bittra slutet

allt där emellan

förlorad tid tjänar inget

till gråta över spilld mjölk




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-23 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP