Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEBANOR

gnagande, tärande oro

farhågor skymmer min sikt

väldiga berg spärrar vägen

det blir en tung, dyster dikt

andra må skratta och skoja

njuta av försommaren

jag plågas av paranoia

och ängslan för framtiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-05-24 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovisshet är som gift i ådrorna.
Olidlig oro...smärtsamt berörande.
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP