Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs inte många ord för att såra någon.


Ordmörker

några få ord
men ändå så starka
starka nog
att såra en annan person

några ord nästan varje dag
lämnar djupa sår
flyter ihop till ett mörker
mörkret finns kvar
oavsett tid som gått

många ord är förträngda
men en del lever kvar
som minnesbilder och ärr

från en tid
jag inte vill minnas




Fri vers av Elin E
Läst 205 gånger
Publicerad 2003-11-12 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E