Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandlad

Svart är färgen på ditt hjärta
Symbolen för din smärta
När han äntligen kom
Kniven som vreds om
hot, sparkar och slag
En vanlig vardag
Din rädslan i blicken
Det som gav honom kicken
Han ville visa styrka och makt
Du var sen alltid på din vakt
Märken över hela din kropp
Det fanns inget stopp
En dag du fick nog
Lämna allt och drog
Du när du anmälde aset
Sedan kom då raset
Lever nu med skräck och smärta
Symbolen för ditt svarta hjärta




Fri vers av Lidde
Läst 371 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-25 12:30



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Gjorde ont att läsa...
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde