Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking/licentia Vilka som äga upphovsrätten till lagboken är alla som följer dess lagar eller bryta mot dem.


PARTILEDARDEBATT INFÖR LYCKTA DÖRRAR

Löfven : Ja tror vi ska ta å oskadliggöra den där rasisten Åkesson för tid och evighet,samt få honom inom lås å bom.

Sjöstedt : Jamen,hur ska vi gå tillväga,utan att det kommer ut ?

Kristersson : Vi tar reda på hans privata mobilnr,och sms:r mms:r på alla möjliga vis barnporrnografiska bilder....

Löfven : Bra ide ! en skicklig hacker fixar det där,sen ringer vi anonymt å anmäler till polis,internationella motståndsgruppen mot pedofili,ecpat,kvällstidningarna mm så bli det ett jävla liv och Åkessons karriär som partiledare och rasist är överstånden.

Sjöstedt : Ja,fy fan ! Rasister o pedofiler är de värsta ja vet.

*





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2018-05-25 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP