Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


alla vi så lika Senryu


flygande fjäril
våra kroppar är också
skapade utav stoft




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP