Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florence...

 

 

Havet polerar

vindarna smeker hällen

där martallen står

minns våra ljuva somrar

som om vi var där igår

 

ljungen står i blom

av dig finns inte längre

några spår sången

har tystnat du älskade

näktergal i hagtornssnår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-27 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP