Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra bröder nynnar "Tio tusen röda rosor"

 

Sextionio

år har det varit din dag den

dag som är idag

kära mor dina söner

önskar dig en skön mors dag

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-27 01:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin önskan
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP