Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På banan igen...bagatell

 

 

Lämnar allt som har

gått överstyr redo för

nya äventyr

det som varit är förbi

må nu lyckan stå mig bi

 

innan tiden har

runnit ut ännu finns det

lite krut kvar i

gubbstrutten från Söder ser

fram emot ett lyckligt slut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-27 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP